logo

Home HVAC Zwembaden Reiniging Poort automatisering Contact Pers Vacatures

>32 jaar ingenieurservaring. 

Het beste is maar goed genoeg.


GoLanTec energietechniek is een geregistreerd HVAC installatiebedrijf en en bouwt energiebesparende HVAC oplossingen voor particulieren en industrie:

donbar : gas open haard met aanzuig verbrandingslucht van buiten

Het begon allemaal 60 jaar geleden toen de Belgische ontwerper Charles Dombard besloot om een compleet assortiment stalen open haarden te ontwikkelen. Don-Bar is snel een referentie geworden, met een focus op het ontwerp en gebruik van hoogwaardige materialen. Don-Bar producten werden over de hele wereld verkocht tot in Japan! Wat kachels betreft, heb je een keuze: ofwel geef je voorrang aan mooie vlammen die niet echt goed verwarmen, ofwel kies je voor een energiezuinige maar lichte kachel. Zo kwam men op het idee om het vuur in een kader te zetten, zoals een kunstwerk.

donbar draagt bij tot het nieuwe ontwerp van kachels en open haarden. Dankzij gepatenteerde innovaties: de dikte en het uiterlijk van de producten zijn vereenvoudigd, met behoud van hoge prestatieniveaus. donbar-kachels en open haarden bevatten innovaties die voldoen aan de hoogste verbrandingsnormen terwijl ze prachtige vlammen bieden! De eerste donbar-producten zijn ontwikkeld om met hout te werken. Toen dachten we om ze met gas te laten werken De productie start vóór de zomer van 2018 in Couvin (België).

donbar 1

Parallel® gasverbrandingstechnologie (pgt): Luchtdichte verbrandingstechnologie voor meer veiligheid

donbar 2
Alle donbar-kachels en haarden zijn luchtdicht : De lucht die gebruikt wordt in het verbrandingsproces komt van buiten het huis. Een speciaal apparaat dat op het rookkanaal wordt geplaatst zorgt ervoor dat de verbranding altijd optimaal is omdat het niet wordt beïnvloed door de veranderende wind.
Zoals geïllustreerd stromen de rookgassen en de inkomende verbrandingslucht in tegengestelde richtingen in een concentrisch rookgaskanaal. Hierdoor kan de verbrandingslucht voorverwarmen met de hete verbrandingsgassen. Het verbetert aanzienlijk de prestaties van het donbar gastoestel.

Alle donbar gasfornuizen en haarden uitgerust met hoogwaardige branders in roestvast staal. Dit genereert een schone verbranding, een lange levensduur en een zeer aangenaam, realistisch vlameffect. Het maakt gebruik van de beste gasverbrandingstechnologie, die de gebruiksveiligheid en een propere verbranding garandeert.
donbar 1

Donbar biedt verschillende vlam-esthetische opties: keramische houtblokken en verschillende soorten steentjes.

donbar S1.05s en donbar S1.05d

donbar 2
donbar 3donbar4donbar 5

donbar S2.05: Draaibaar

donbar 6donbar 7donbar 8

Voordelen

BRASERO donbar B2.03

brasero 1brasero 2brasero 3

Technically donbarB2.03 wood braseros are the most advanced available on the market. Their ‘’smokeless’’ combustion technology will make your outside evenings even more enjoyable.
Probably the first “smokeless” wood brasero (less than 8% humidity) on the market ! Such a result is achieved thanks by the pyrolysis of the combustion gases. The air is preheated between two concentric combustion chambers and then meets the unburned gases through a multitude of holes which generates excellent combustion that eliminates almost totally the smokes and create spectacular flames never seen before.

Restaurants : Personalisatie met uw naam erop!

brasero 4brasero 5brasero 6


logo Perfecte technologie, daar komt het op aan


© 2019 GoLanTec energietechniek | Oudenaardseweg 123 | B 9790 Wortegem-Petegem | Tel: 055 310242 Fax: 055 310242 | golantec@gmail.com
Webdesigner

Gebruik

Versie laatst bewerkt op 26/11/2018

Terug naar hoofdpagina